Nedmill Milieutechniek

Fokker Nedmil Milieutechniek b.v. is de specialist als het gaat om asbestverwijdering en bodemsanering.

Midden jaren ’90 stelde de overheid, met reden, een streng beleid op rond het verwijderen van asbest. Voor Fokker was het reden om deze werkzaamheden onder te brengen in een apart bedrijf, dat zich helemaal heeft toegelegd op het werken met asbest en verontreinigde grond. AsbestverwijderingHoewel het sinds 1993 niet meer wordt toegepast, zit er in talloze panden nog asbest. Vaak leidt dat tot onaangename verrassingen tijdens sloop of verbouwing. Het is dan een prettige gedachte dat Fokker Nedmil voor vakkundige en veilige verwijdering en afvoer van het giftige materiaal zorgt.De praktijk, maar ook ons certificaat asbestverwijdering bewijst dat.

Ons personeel heeft alle relevante diploma’s op zak en wordt ieder jaar bijgeschoold. Al ons werk onderwerpen we aan strenge controles. Bovendien voert een externe partij de metingen uit die bepalen of een pand vrijgegeven kan worden. Dat staat borg voor een objectieve kwaliteitsgarantie. BodemsaneringIn Nederland zijn op dit moment ongeveer 200.000 plaatsen bekend met verontreinigde grond. In sommige gevallen is die verontreiniging zo ernstig, dat de grond gesaneerd moet worden.

Fokker Nedmil kan u de complete zorg uit handen nemen, van het allereerste bodemonderzoek tot en met het afvoeren van de vervuilde grond. Dat we dat vakkundig doen, ziet u aan het certificaat bodemsanering.